Vore specielle optik

Normale badges

Her kan alle farvede motiver bruges.

normale badges

Metallic-Optik

I modsætning til de normale badges skal du vær opmærksom på, at alle hvide områder af dit motiv på den færdige badges vil være sølv og alle andre farver afhængigt af farven, vil have en metallisk glans.

Metallicbuttons

Stof badges

Dit motiv bliver trykt på stof, der ligner et denim stof i sin struktur. Sørg derfor for, at skrifttyperne på dit emne ikke er for fine / tynde, ellers er de svære at genkende.

Stoffbuttons

Fluorescerende badges

Dit motiv er trykt på et fluorescerende bærende materiale, dækket af en beskyttelses film. Afhængig af lyspåvirkningen kan der være en opladningstid på 30 til 45 minutter.
Generelt anbefaler vi at bruge sort / hvide motiver.

Det kan opnås smukke effekter med farvede motiver .
men vær opmærksom på:

  • Jo mindre trykfarve der påføres og jo lysere farver er, jo mindre materiale er dækket, og jo mere af motivet lyser på dette tidspunkt.
Et orange og hvidt emne vil aldrig opnå samme effekt i mørket som et sort-hvidt motiv.
fluoreszierende badges

fluoreszierende badges
fluoreszierende badges
fluoreszierende badges
fluoreszierende badges
fluoreszierende badges

Refleks badges / refleksbrikker

Trykket sker i CMYK. Alle hvide områder bliver sølvgrå. Disse områder lyser senere. Vi anbefaler brug af sort / hvide motiver eller motiver med store farvekontraster. Et hvid print er ikke mulig.

Reflektor-badges, sikkerhedsbadges

Neon-Badges

Kun sort / hvide motiver kan trykkes her, fordi farveforvrængningen er for høj med andre farver. Vi vil gerne påpege, at alle hvide områder i dit motiv vises i den valgte neonfarve.

Neonbuttons

Blad-guld Badges

En meget usædvanlige badge, fra vores guldsamling. Disse badges er dækket med bladguld og kan tilpasses som normale badges. Uanset om det er dit firmas logo, eller i anledningen er et gyldent bryllup...

Denne specielle optik er tilgængelig i størrelserne 25mm, 32mm, 37mm og 44mm.
Vi anbefaler monokrom udskrivning.

Suchergebnisse für