Vore specielle optik

Normale badges

Du kan bruge lige så mange farver, du vil, på standardbadges uden nogen begrænsninger. I produktionsprocessen bruger vi CMYK-farver.

Normale badges

Matte badges (ridsefaste)

Dit design er dækket af en beskyttende, mat, ridsefri plast.

Matte badges

Metallic-Optik

I modsætning til de normale badges skal du vær opmærksom på, at alle hvide områder af dit motiv på den færdige badges vil være sølv og alle andre farver afhængigt af farven, vil have en metallisk glans.

Metallic-Optik

Stof badges

Dit motiv bliver trykt på stof, der ligner et denim stof i sin struktur. Sørg derfor for, at skrifttyperne på dit emne ikke er for fine / tynde, ellers er de svære at genkende.

Stof badges

Fluorescerende badges

Dit motiv er trykt på et fluorescerende bærende materiale, dækket af en beskyttelses film. Afhængig af lyspåvirkningen kan der være en opladningstid på 30 til 45 minutter.

Bemærk venligst, at:

  • Jo mindre trykfarve der påføres og jo lysere farver er, jo mindre materiale er dækket, og jo mere af motivet lyser på dette tidspunkt.
  • Et orange og hvidt emne vil aldrig opnå samme effekt i mørket som et sort-hvidt motiv.


Fluorescerende badges

Refleks badges / refleksbrikker

Trykket sker i CMYK. Alle hvide områder bliver sølvgrå. Disse områder lyser senere. Vi anbefaler brug af sort / hvide motiver eller motiver med store farvekontraster. Et hvid print er ikke mulig.

Refleks badges / refleksbrikker

Neon-Badges

Kun sort / hvide motiver kan trykkes her, fordi farveforvrængningen er for høj med andre farver. Vi vil gerne påpege, at alle hvide områder i dit motiv vises i den valgte neonfarve.

Neon-Badges

Glitter Badges

Dette look forvandler dine badges til funklende smykker.
Bemærk venligst, at temaet skal være sort og hvidt eller høj kontrast og med tykke linjer (tynde linjer vil ikke være godt synlige).

Glitter BadgesSuchergebnisse für