Bestille Magnet-badges

Magnet-badges

Alsidige badges. Et særligt område er Magnetbadges. Uanset om det er som køleskabmagnet eller som navneskilt er magnetbadges med til at huske.

Ved kundekontakt er et velplejet udseende vigtigt, fordi kunden allerede vurderer ved første øjekast. Hvis du ikke vil perforere de gode tøj med en nålebadges, er vore tøjmagneter til hjælp.

Velplejet eller elegante tøj bæres ikke kun af sælgere i kundekontakt. Tænk på det næste bryllup. Det næste selskab. Næste årsdag. Eller den næste fødselsdag.

Til store fester kommer dine gæster sikkert i elegante tøj og bliver helt sikkert glade, hvis du som vært tager højde for dette og beskytter tøjet med magnetiske badges.

Til permanent brug som fastgørelse på tøj, anbefaler vi dobbelt magneter. Vedhæftning med enkelt neodym-magnet, er tilstrækkelig til at holde vores badges på plads. Dette bevise vores kontra-magneter meget fint.

Med dobbeltmagneten, som navnet antyder, er to neodym-magneter lukket inde i en plastikskal. I daglig brug giver dette i flere fordele.

Ud over den øgede vedhæftnings kraft er en af fordelene, at magneten gennem plasthylsteret, har stører og bedre greb, og er nemmere at håndtere.

Desuden giver denne konstruktion en bredere kontaktflade, og magneterne giver den vedhæftede badges bedre stabilitet, og derved forhindrer at badgen drejer.Hvis den dobbelte magnet skulle falde på et hårde gulv, giver plastikkappen ekstra beskyttelse.

Suchergebnisse für