Designskabeloner

I vores downloadområde finder du vores udskriftsskabeloner til de mest almindelige billedredigeringsprogrammer. Til originalerne.

Oplysninger om skabelonen

Tips til design

Da vi gerne vil opfylde dine forventninger til den perfekte badge, skal du være opmærksom på vores Sags notater og Tips.

Til oprettelsen og udformningen af dit motiv skal du være opmærksom på følgende:

  • Placer ikke for mange elementer på din badges, men begræns dig til den væsentlige besked.
  • Udskriv din egen grafik i den respektive badsstørrelse for at kontrollere, om skrifttypen er stor nok, og de grafiske elementer er godt placeret.
  • Kontroller opløsningen og muligvis størrelsen af din fil. Perfekte anvendelige er med billeder 300 dpi. Billeder fra internettet har som regel 72dpi opløsning. Disse kan stadig godt bruges, for så vidt de har antallet af pixels.
  • Billeder under 250x250 pixel er temmelig uegnede, eller tegner i de grafiske artefakter.
Vores badges er håndlavede. Stanse- og badge maskinen, har dog altid små tolerancer
Derfor, kan selv perfekte stansede motiver, der har en cirkel nær kanten af badgesen, virke optisk "skævt".
Med samme tolerance, uden cirkel, ser dine badges perfekt ud fra alle vinkler.
Lav dine designs mindst 10 mm større end den ønskede badgesstørrelse. Det ekstra område er nødvendigt for badgesen afgrænsning.
Uden overtryk, med et sidebillede af badgesen, kan man se hvide blitzer".

Hvis du vil have et særligt udseende, skal du være opmærksom på følgende:

  • Metallic OptikI modsætning til de normale badges skal det bemærkes, at alle hvide områder af motivet på den færdige Badges vil være sølv og alle andre farver, afhængigt af farven, have en metallisk glans.
  • Neon Badges Kun sort / hvide motiver anbefales her, da farveforvrængningen er for høj til andre farver. Vi vil gerne påpege, at alle hvide områder i dit motiv vises i den valgte neonfarve.

Din skabelon

Det er altid princippet: Jo bedre din skabelon er, desto bedre er din Badges.

Hvis du ikke har den nødvendige erfaring i at arbejdet med billedredigeringsprogrammer til at oprette din egne skabelon, kan du også uploade dit motiv i ubearbejdet tilstand. Vi tilpasser din skabelon til vores grafikformat. Hvis du lægger vægt på bestemte elementer i dit design, skal du kontakte os under bestillingsprocessen. Denne service er gratis.

Send os dit design som JPG-fil med maksimal opløsning, Photoshop-fil (PSD) eller som print PDF. Bemærk opløsningen på 300 dpi og CMYK-farvemodus.

Note til PDF: PDF-filer er her altid CMYK tryk!

Det er ligegyldigt, om du opretter rundt eller firkantet motiv. Hvert motiv gennemgås generelt af os, før det går i produktion. Vi tilpasser dine skabeloner i størrelse til vores badgesformater. Selvfølgelig kan du også uploade billeder, der svarer til vores specifikationer. Forresten: kontrol af dine data er inkluderet.

Yderligere spørgsmål?

Hvis noget er uklart, eller hvis du har spørgsmål, som vores hjemmeside ikke dækker, bedes du kontakte os. Vi tilbyder også løsninger, der går ud over tjenesterne i vores online shop (for eksempel badges med på hinanden følgende numre eller navne).

E-Mail: info@buttonorder.dk

Suchergebnisse für