Om os - buttonorder

buttonorder Bygning

buttonorder er et firma specialiseret i produktion af høj kvalitets badges, premium kvalitets reklame badges og har eksisteret i mange år. Vores beliggenhed er i Tyskland i Bayern / Oberfranken og herfra leverer vi i mere end 50 lande.
Vores kundekreds omfatter private kunder, velkendte store virksomheder i Tyskland og andre europæiske lande, samt adskillige reklamepartnere fra industri, handel og i mediebranchen.

Vi producerer ud fra en ressourcebesparende og økologisk synsvinkel og afholder os bevist fra, at importere fra lavlønsland som Kina, Indien eller Pakistan og vi bruger hverken løndumping eller løsarbejder.
buttonorder er et firma, som også orienterer sig mod medarbejdernes behov. Vi integrerer bland anden handicappede medarbejder i vores arbejdsmiljø og skaber dermed perspektiver, og vi påtager os vort sociale ansvar.
Vi sætter kvalitetsstandarder i henhold til tyske standarder og skaber faste jobs med ordnede arbejdsforhold.

Især gennem vores egen produktion i Tyskland kan vi tilbyde detaljeret erfaring, kombineret med en præcise kvalitets produktion, den mest kompetente service og levering til tiden. Vores høje kvalitetsstandard i hvert produktionstrin, giver dig med sikkerhed et vellykket slutprodukt.

Personerne bag buttonorder


En megt stor del af vores succes, vores høj kvalitetsstandart og vores fine kundeservice kan vi takke vores medarbejder for, hvem vi er og hvad vores opgaver er kan du se her Mitarbeiter-Übersicht.

Medarbejderne af buttonorder

Prickie.com – den verdensomspændende Buttonshop


Prickie.com

buttonorder står og driver også den globalt fungerende Prickie Shop. Denne service har vi selv udviklet og opbygget.

Med Prickie kan alle som har lyst, åbne en Bagdeshop gratis, sælge sine egne motiver og tjene penge med det. Der er allerede over 1000 designer hele verden rund, som har over 15000 badges online til udvalg.
Suchergebnisse für