Om selskabet buttonorder

Domicil buttonorder

buttonorder er et firma specialiseret i produktion af høj kvalitet badges, premium kvalitets reklame badges og har eksisteret i mange år. Vi producerer enhver ordrestørrelse, stor eller lille, og vi producerer altid i offset kvalitet og med top service!

Vores beliggenhed er i Tyskland i Bayern / Oberfranken og derfra leverer vi i mere end 50 lande. Vi producerer ud fra en ressourcebesparende og økologisk synsvinkel og afholder os bevist fra, at importere fra lavlønsland som Kina, Indien eller Pakistan.

Især gennem vores interne produktion i Tyskland kan vi tilbyde detaljeret erfaring, kombineret med den hurtigste, den mest kompetente og punktlige levering. Vores høje kvalitetsstandarder i hvert produktionstrin, giver dig sikkerhed for et vellykket slutprodukt.

Vores kunder omfatter private kunder, velkendte store virksomheder fra Tyskland og andre europæiske lande, samt adskillige reklamepartnere fra industri, handel og medieindustrien.

Vi er et firma, som også orienterer sig mod medarbejdernes behov. Vi integrerer bland anden handicappede i vores arbejdsmiljø og skaber dermed perspektiver, og påtager os vort sociale ansvar. Vi fastsætter kvalitetsstandarder i henhold til tyske standarder og skaber faste jobs med ordnede arbejdsforhold. Vi bruger hverken løndumping eller løsarbejder.

Folkene bag buttonorder

En stor del af vores succes skyldes vores høje kvalitet og service, som vores specialiserede medarbejdere yder. Hvem vi er og hvad vi vil være for dig, finder du på vores hjemmeside.

Medarbejder buttonorder


Prickie Button App

Prickie.com - den verdensomspændende badge butik

Perfekebadges står også for den verdensomspændende agerende Prickie Shop. Denne service blev udviklet og bygget op af os selv.

Hos Prickie kan alle åbne og drive en gratis badgesbutik og sælge deres motiver og tjene penge på det. Over 1000 designere fra hele verden er allerede aktive og har uploadet mere end 15.000 badges at vælge imellem. Og der kommer flere og flere til!

Suchergebnisse für