Lentikulære billed- / 3D-Badges (lentikulær udskrivning)

Fantastiske effekter på badges

Lentikulær udskrivning er baseret på tryk af forskellige billeddata under en objektivoverflade. Ved at ændre observatørens position ændres det synlige område gennem linsen tilsvarende.

For eksempel med højre linser har højre øje et andet billede end den venstre, hvilket resulterer i en 3D-effekt (3D-badges). For horisontalt orienterede linser er samme effekt, at flytte overfladen eller ændre visningspunktet, vil medføre, at forskellige billeder ses efter hinanden. Dette skaber bevægelse og flip effekter, også kendt som wobbly billeder.

Afhængigt af forekomsten af lys og bevægelse af badgen ændrer billedet således.

Bemærk venligst, at denne produkttype kun er tilgængelig fra . Bestilling af 1.000 stk. og kræver en produktionstid på 2-3 uger . Derfor ikke muligt med ekspresordre for dette produkt.

Bestil her


Med disse Badges kan du skabe mange effekter. Uanset om du vil have 3D, et flipbillede eller en animation - disse Badges er altid et blikfang!

Dette er et sæt af flere billeder, der til sammen laver en kortfilm. De enkelte billeder skal være ens og skal have samme baggrund, så kommer animationseffekten til udfolldelse. Der kan bruges op til 24 enkeltbilleder. Effekten er perfekt til at vise bevægelse.

Bestil her!

Animations-Effekt

Flip-effekten er en hurtig ændring af 2-3 billeder. I modsætning til animationer kan disse billeder være helt forskellige.

Den bedste effekt kommer ved at bruge 2 billeder, da dette er den nemmeste måde at opretholde billedkvalitet og undgå "ghosting" -effekter.

Bestil her!

Flip-Effekt

Dybdeffekt skyldes det faktum, at de enkelte genstande af billedet er på forskellige niveauer. Dette skaber en illusion af dybde og rum. Denne metode kaldes også "Layer 3D".

Bestil her!

Tiefen-Effekt

Denne effekt er en blanding af flip effekten og den dybe effekt. I dette tilfælde ændres forgrundsobjekterne ved hjælp af en flip, hvorved baggrunden forbliver den samme og frembringer dybdeeffekten.

Bestil her!

3D-Flip-Effekt

Morph-effekten ligner flip-effekten. Men forskellen her er, at et billede "forvandles" til det andet.

Bestil her!

Morph-Effekt Animation
Morph-Effekt

Denne effekt kan bruges til at bringe et logo, et ord eller en del af billedet i forgrunden. Dette ser ud at bevæge sig mod eller væk fra seeren. Dette er ideelt til at henlede opmærksomheden på en bestemt detalje.

Bestil her

Zoom-Effekt

Tekniske begrænsninger

De fleste begrænsninger skyldes de fysiske eller optiske krav:

  • 3D-effekten er ikke synlig på mere end 15 meter. Dette er en begrænsning som hænger sammen med det menneskelige øjes begrænsninger.
  • Jo større dybden af et billede bliver, jo skarpere bliver det første og sidste niveau af billedet.
  • Hver animationseffekt er forbundet med en ændring i seerens placering, i forhold til billedoverfladen. For lodrette linser begrænses antallet af billeder til maksimalt 3.

Suchergebnisse für